Michael M. Coltman
Cost Control for the Hospitality Industry, 2nd Edition
0471288594
Книгопечатная продукция
In this text, a leading hospitality educator and industry consultant gives readers the means to ensure customer satisfaction and produce acceptable profit margins. Two new chapters review different methods of cost control strategy and operations, including information systems and computerized cost control.
Посмотрите также...
A Company Discovers Its Soul: A Year in the Life of a Transforming Organization
A Company Discovers Its Soul is the engaging story of a year in the life of a fictional, yet true-to-life company as it undergoes profound transformation. Grounded in the author`s own experiences in organizations, it is a tale that probes deeply ......
The European Community and the Developing Countries (Trade and Development (Cambridge, England),)
This book analyzes and evaluates European Community (EC) trade, aid and industrial policies toward developing countries--their origin, main features, logic, evolution and efficacy. The author describes Europe`s development policies as regional ......
Market Segmentation: Conceptual and Methodological Foundations (International Series in Quantitative Marketing)
Modern marketing techniques in industrialized countries cannot be implemented without segmentation of the potential market. Goods are no longer produced and sold without a significant consideration of customer needs combined with a recognition ......
Innovation and Research Policies: An International Comparative Analysis
Innovation is important for all countries seeking to maintain or improve their competitive advantage in the global economy. This text addresses major policy debates in science, technology and innovation focusing mainly on Europe, but also ......
Hospitality Sales and Promotion (Professional Hospitality Guides)
`Hospitality Sales and Promotion` is the essential guide for every manager in the hospitality industry wanting to achieve maximum profits from their sales promotions. Practical and down-to-earth, this guide discovers: * who is your customer? ......
The Food Service Professionals Guide to Controlling Liquor Wine, & Beverage Costs
This new series from the editors of the Food Service Professional Magazine are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. The information is boiled down to the essence and covers all the bases, ......
Постановка и автоматизация управленческого учета
В книге простым языком рассказывается о практическом применении системы управленческого учета для эффективного управления компанией. Для лучшего восприятия технологии управленческого учета в книге приведено большое количество примеров из ......
100% практического бюджетирования. Книга 2. Регламент системы бюджетирования
В книге простым языком рассказывается о практическом применении системы бюджетирования для управления компанией. Для лучшего восприятия технологии бюджетирования в книге приведено большое количество примеров из российской практики. Для ......
Отель. Как выстроить дело с нуля до пяти звезд
А.Пфлегер - известный специалист в области гостиничного бизнеса из Австрии - в своей наглядной, лаконичной и весьма информативной книге приводит основополагающие правила организации и менеджмента в сфере индустрии гостеприимства. Автор подробно ......
После трех уже поздно
Цитата Образование и окружающая среда, в которую попадает младенец сразу после рождения, скорее всего и определяет, кем он станет - человеком или волком! Масару Ибука, создатель компании Sony О чем книга Автор этой удивительно доброй книги ......