Trish Stott and Rod Revell
Highly Recommended: English for the Hotel and Catering Industry: Pre-Intermediate Student`s Book 1
Издательство: Oxford University Press, 2012 г.
978-0-19-457463-1
Книгопечатная продукция
Объем: 112 стр.
"Highly Recommended" is a popular elementary-level course for younger adult learners on hotel and catering courses in schools and colleges, or people training for a career in the hospitality sector. It provides the English needed for dealing with customers and colleagues in a variety of hotel and restaurant situations, such as:
- taking bookings;
- checking guests in and out;
- dealing with enquiries and complaints;
- explaining dishes;
- taking payments.
"Highly Recommended" New Edition has been extensively revised and updated to take account of changing practices and new technologies such as computerized reservation systems.
Посмотрите также...
Управление человеческими ресурсами в европейском гостиничном бизнесе
Применяется в 76 школах Ассоциации EURHODIP по подготовке гостиничного персонала в Европе в целях унификации обучения в области туризма и гостиничного хозяйства в рамках программы `Гостиничный менеджмент`. Показана роль персонала в предложении и ......
Отель>гость. Практические рекомендации по содержанию отеля
В данной книге детально рассматриваются те аспекты, от которых непосредственно зависит то, будет ли гостю комфортно в отеле, и подробно рассказывается, что нужно предпринять для того, чтобы создать по-настоящему комфортные условия. Для успешного ......
Within Spas
The spas of today are fuelled by a holistic awareness that is rapidly becoming a given in today`s fast-paced society. As more people are getting in touch with their inner well-being, spas are the top choice destination for those after a balanced ......
Деловой английский язык для моряков. Учебное пособие
В пособии собран и систематизирован языковой материал, отражающий в основном всю практику работы судов в иностранных портах. Цель пособия - развитие навыков понимания на слух устной речи на английском языке и ведение деловых разговоров по ......